Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Majonézes halsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
30 dkg megpárolt halfilé
kb. fél kg héjában főtt krumpli
4-5 db csemegeuborka
2 db közepes alma
2 db főtt tojás
1 tubus majonéz
1 ek. mustár
1 db citrom leve
kevés só és porcukor

Elkészítés:
A halat, és a megtisztított krumplit, az uborkát, a tojást és az almát vékony csíkokra vágjuk. A többi alapanyagból ízletes mártást kavarunk, és óvatosan beleforgatjuk az összevagdalt hozzávalókat. Letakarva hűtőbe tesszük 1-2 órára, hogy jól összeérjen.

Tanácsok:
Ha töménynek tűnik a mártás, lehet lazítani eg kis tejföllel vagy joghurttal.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majonézes cukkínisaláta » Zelleres halsaláta » Fiti féle majonézes cékla » Majonézes garnélarák
» Avokádós tonhalsaláta » Tonhalsaláta I. » Burgonyasaláta majonézesen » Finn halsaláta
» Rizses tonhalsaláta » Majonézes csicseriborsó » Majonézes zöldborsó » Majonézes cérnametéltsalát
» Orosz halsaláta » Majonézes krumpli » Majonézes őszi saláta » Tonhalsaláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.