Tutireceptek.hu fejléc

Majoránnás-mustáros nyúlmáj recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg nyúlmáj
1 fej hagyma
2 ek liszt
5 ek olaj
2 ek mustár
törött bors
morzsolt majoránna


Elkészítés:
A nyúlmájakat megmossuk, kb 4 darabra vágjuk, megszárítjuk. Minden darabot megkenünk mustárral, és megszórjuk törött borssal, majd lisztben megforgatjuk. Egy nagy serpenyőben olajat forrósítunk és a lereszelt hagymát megfonnyasztjuk benne, ezután a lisztes májdarabokat ráteszzük, majorannával megszórjuk, és letakarjuk egy fedővel. Megsütjük az egyik oldalát (kb. 5 perc), ezután átfordítjuk, és a másik oldalukat is megsütjük. Ha elkészült megsózzuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nyúlmájkrém » Tavaszi raguleves » Gyors fokhagymakrémleves » Puha csokoládés keksz
» Magyaros karalábéleves » Galuska-levesbetét » Karfiolpüré-leves » Csirkejava leves
» Pirított zsemlekocka » Sörgulyás bográcsban » Tealeves » Tejszínes sütőtök leves
» Galuska darált csülökkel. » Olcsó rizsleves » Sárgarépa leves » Házi krokett


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.