Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Majoránnás ragu recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 kg csíkokra vágott comb /bármilyen vad/
1 nagyobb fej hagyma
kevés zsír
majoránna

bors
1 pohár tejföl

Elkészítés:
A hagymát kevés zsíron teljesen elfőzöm./ha meg van sózva krémmé lehet főzni/Ráteszem a húst és fehéredésig forgatom.Rászórom a majoránnát /a tasak felét/sózom,borsozom.Ha nem enged levet akkor öntök alá egy kis vizet.Nagyon kevés lé legyen alatta mindig.Lefedve,puhára párolom.Mikor puha,teljesen elfőzöm alóla a lét és hozzáteszem a pohár tejfölt és a maradék majoránnát.Ha kell akkor még sót.Szarvacska tésztával tálalom.

Tanácsok:
Nagyon egyszerű recept,de finom.


A receptet beküldte: almeno


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majoránnás szelet » Majoránnás csirkemellfilé » Majoránnás sertéskaraj » Majorannás hús
» Majorannás krumplileves » Majoránnás sertéstokány » Majorannás rakott zöldbab » Majoránnás csirkecombok
» Majorannás aprópecsenye » Majorannás burgonya » Majoránnás fasírozott » Majorannás burgonyfőzelék
» Majorannás metélt » Majoránnás nyúlcomb » Majorannás marhatokány » Majorannás hús2


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.