Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Májpástétom gyors fogyasztásra. recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
50 dkg sertésmáj (csirkemáj), sertészsír, vöröshagyma, őrölt fekete bors, majoránna, só, fűszerpaprika, kevés paradicsomkrém vagy paradicsomlé, 10 dkg házi füstölt szalonna, 20 dkg teavaj.

Elkészítés:
A májat megmossuk, majd a hozzávalókkal pörköltet készítünk belőle. Ha kész lehűtjük. Ezután hozzáadjuk bőre nélkül a 10 dkg füstölt szalonnát apró darabokra vágva és a 20 dkg vajat is. Kissé átkeverjük, majd botmixerrel pástétom állagúra aprítjuk, de közben ízlés szerint fűszerezzük. Ha kész dobozba rakjuk és néhány órára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az az ízeik. Kb 3-4 napig hűtőben tárolható.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyors házi krémlikőr » Gyors almás » Gyors lángos » Finom gyors krumplileves
» Sajt gyorsan-egyszerűen! » Májpástétom » Gyors epres krém » Gyors, finom sajtos kockák
» Aludtejes prósza gyorsan » Csirkemájpástétom » Gyors kinder szelet. » Böbsi gyors rántott sajtja
» Gyors máglyarakás » Gyors tonhalas spagetti » Gyors csirke vacsora. » Gyors kifli (töltött)


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.