Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Májpástétom házilag recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj, 1 evőkanál sertészsír, 1 nagy fej apró kockára vágott vöröshagyma, kevés paradicsomkrém vagy paradicsomlé, 10 dkg házi füstölt szalonna, 20 dkg teavaj. Ízlés szerint: őrölt fekete bors, fűszerpaprika, só, majoránna.

Elkészítés:
A csirkemájat megmossuk, majd a hozzávalókkal pörköltet készítünk belőle. Ha kész lehűtjük. Ezután hozzáadjuk bőre nélkül a 10 dkg füstölt szalonnát apró darabokra vágva nélkül és a 20 dkg vajat is. Kissé átkeverjük, majd botmixerrel pástétom állagúra aprítjuk, de közben ízlés szerint fűszerezzük. Ha kész dobozba rakjuk és néhány órára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az az ízeik. Kb 3-4 napig hűtőben tárolható.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Paszuly konzerv házilag » Májpástétom Maris módra » Milka csoki házilag » Bolognai szósz házilag
» Krémszaloncukor házilag » Májpástétom » Túrófagyi házilag » Bailey's likőr - házilag
» Franciakrémes házilag » Trapista sajt hazilag » Chokito házilag » Finom Vienetta házilag
» Kinder Pingui -házilag » Minyon házilag » Francia krémsajt házilag » Csirkemájpástétom


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.