Tutireceptek.hu fejléc

Malacsült recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 malaccomb (kicsontozva),
2-3 gerezd fokhagyma,
1 üveg sör,
só,
bors,
köménymag,
1 szelet füstölt szalonna.

Elkészítés:
A malac combjának bőrét egy éles késsel szépen bevagdalom, majd bedörzsölöm a zúzott fokhagymával, sóval, borssal és köménymaggal.
Előmelegített sütőbe teszem és 180 C fokon 2 óra alatt megsütöm.
Időnként sörrel öntözgetem és kenegetem a füstölt szalonnával.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Részeges malacsült » Szilveszteri malacsült » Gőzölgő malacsült » Sajtos csirketócsni
» Rajnai marhamáj » Őrségi gombás flekken » Almás-szilvás csirke » Borsos szelet
» Currycsirke spenóttal » Babos pacalpörkölt » Jászsági csirkemáj » Almás vagdalthús.
» Sajtos hús paleósan » Cigánypecsenye roston » Búboshús » Mélysütött húsgolyók


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.