Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Málnaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
80 dkg málna
30 dkg porcukor
3 dl vörösbor
fél citrom leve
1 mokkáskanál őrölt fahéj

Elkészítés:
A málnát megtisztítjuk, megmossuk. Negyedrészét kb. 5 dkg porcukorral meghintjük, és hűtőszekrénybe tesszük.
Elkészítés: A maradék porcukrot kb. fél l vízzel felforraljuk, ráöntjük a maradék málnára, és összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a vörösbort, alaposan összekeverjük, üvegtálba öntjük, majd belekeverjük a citrom levét és a fahéjat. A levesben elosztjuk a málnaszemeket, és 2–3 órára visszatesszük a hűtőszekrénybe. Tejszínhabbal díszítjük.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizses málnaleves » Málnaleves fagyival » Joghurtos málnaleves » Zöldteás málnaleves
» Barátfülés húsleves » Gyors zöldségleves » Kozák sapka 2. » Paprikás fasírt
» Sütõtök leves » Éjféli lencse » Májgombóc-húsgombóc » Vajgaluska
» Brokkoli krémleves gyorsan » Marhahúsleves gazdagon » Édes sütőtökpüré leves » Sajttal töltött fasírt


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.