Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Málnaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
80 dkg málna
30 dkg porcukor
3 dl vörösbor
fél citrom leve
1 mokkáskanál őrölt fahéj

Elkészítés:
A málnát megtisztítjuk, megmossuk. Negyedrészét kb. 5 dkg porcukorral meghintjük, és hűtőszekrénybe tesszük.
Elkészítés: A maradék porcukrot kb. fél l vízzel felforraljuk, ráöntjük a maradék málnára, és összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a vörösbort, alaposan összekeverjük, üvegtálba öntjük, majd belekeverjük a citrom levét és a fahéjat. A levesben elosztjuk a málnaszemeket, és 2–3 órára visszatesszük a hűtőszekrénybe. Tejszínhabbal díszítjük.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizses málnaleves » Málnaleves fagyival » Joghurtos málnaleves » Zöldteás málnaleves
» Az én brokkoli krémlevesem » Vöröslencse krémleves » Kapros céklakrémleves » Galyasági bableves
» Olasz csicseriborsó leves » Gyors kakaós csiga 2 » Mazsolás borleves » Tejszínes karalábéleves
» Bazsalikomos citromleves » Tejfölös zöldbableves » Kolbászos krumplileves » Ragu-leves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.