Tutireceptek.hu fejléc

Mama-misu recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
babapiskóta
rum(aroma)
tejszín
vaj
nescafé
tej
vaníliás pudingpor
csokoládés pudingpor
tejszínhab

Elkészítés:
A babapiskótákat lerakom egy tál aljába, meglocsolom egykis rumos, gyenge kávéval.
Közben elkészítem a pudingokat, de mindkettőbe keverek a végén vajat és nyers tejszínt is. Így sokkal krémesebb állagú lesz.
A piskótára teszek vaníliakrémet, aztán megint kávés piskóta, majd csokikrém, piskóta, vaníliakrém stb., amíg el nem fogy, vagy tele nem lesz a tál. Pár órára hűtőbe teszem, tálaláskor a tetejére tejszínhabot nyomok.
Egyszerű, gyors és nagyon finom.
Nem utolsósorban, bárhogy variálható.

Tanácsok:
Rum helyett, ha a siserehad kiskorú, akkor természetesenn aroma kerül és a kávé, koffeinmentes, esetleg capuccino.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: sok kcal
Szénhidráttartalom: sok gramm

A receptet beküldte: doxikri


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Epres süti » Almás-diós piskóta » Grízes süti » Sült túró2
» Edit linzer » Tejszínkrémes szelet » Kedvenc banángolyó » Tejlekváros muffin (12 db)
» Kakaós nápolyi-szelet » Túró torta piskótaágyon » Túrótorta, ahogy mi szeretjük » Gyors délutáni desszert
» Színes gyümölcskocsonya » Snickers-puding » Ausztrál almás piskóta » Csokoládétorta békebeli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.