Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mandulás csokoládéhab recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
3 dl tejszín,
10 dkg étcsokoládé,
2 dkg kakaópor,
3 g zselatin.

A marcipánhoz:

3 dl tejszín,
10 dkg marcipán,
3 cl amaretto likőr,
2 g zselatin

Elkészítés:
A zselatint beáztatjuk 0,5 dl vízbe, és állni hagyjuk. Az étcsokoládét vízgőzön felolvasztjuk, belekeverjük a kakaóport és a zselatint. Először kevés tejszínhabbal elkeverjük, végül a több habbal készre keverjük. A marcipánt a likőrrel és egy kis tejszínnel tűzön egyneművé keverjük, és az előre beáztatott zselatint belekeverjük, majd szobahőmérsékletre hűtjük, és a felvert tejszínhabbal lazítjuk. Mielőtt megszilárdulna a krém, poharakba töltjük.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mandulás madeleine » Mandulás-epres palacsinta » Sárga mandulás rizs » Áfonyás-mandulás keksz
» Mandulás rántott hal » Cseresznyés-mandulás pite » Mandulás forralt bor » Mélysütött mandulás csirke
» .Mandulás sütemény » Mandulás rakott pulyka » Kókuszos és mandulás csiga » Mandulás kocka (Zöld süti)
» Mandulás banánkenyér » Epres, mandulás torta » Mandulás nektarinszelet » Egyszerű mandulás szelet


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.