Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mandulás pisztráng recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
4 db pisztráng,
só,
100 g vaj,
150 g hámozott mandula.

Elkészítés:
A pisztrángokat megtisztítjuk, megmossuk, felbontjuk, kibelezzük, és a gerinc mellől az alvadt vércsíkot gondosan eltávolitjuk.
A halakat kívül-belül megsózom, majd vajban mindkét oldalukat lassan megsütjük. Miközben a pisztráng sül, egy másik teflonbevonatú serpenyőben megpirítjuk a vékony szeletekre vágott, héjától megtisztított mandulát.( forró vízben pár pillanatra mártjuk, majd kinyojuk a bőréből)
Tálaláskor a pisztrángok tetejét gazdagon meghintjuk pirított mandulával.

Tanácsok:
Külön edényben, petrezselymes, vajas burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: kormi7


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mandulás rántott hal » Kókuszos és mandulás csiga » Gyergyói mandulás patkó » Mandulás golyók
» Mandulás gyümölcssaláta » Mandulás-mákos szelet » Mandulás kekszes » Zöldborsós-mandulás rizs
» Mandulás kekszgolyó » Mogyorós-mandulás őzgerinc » Mandulás csirkemell » Mandulás (zöld) süti
» Mandulás epertorta » Mandulás édes tejleves » Mandulás tallér » Csokis-mandulás habcsók


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.