Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mandulás pisztráng recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
4 db pisztráng,
só,
100 g vaj,
150 g hámozott mandula.

Elkészítés:
A pisztrángokat megtisztítjuk, megmossuk, felbontjuk, kibelezzük, és a gerinc mellől az alvadt vércsíkot gondosan eltávolitjuk.
A halakat kívül-belül megsózom, majd vajban mindkét oldalukat lassan megsütjük. Miközben a pisztráng sül, egy másik teflonbevonatú serpenyőben megpirítjuk a vékony szeletekre vágott, héjától megtisztított mandulát.( forró vízben pár pillanatra mártjuk, majd kinyojuk a bőréből)
Tálaláskor a pisztrángok tetejét gazdagon meghintjuk pirított mandulával.

Tanácsok:
Külön edényben, petrezselymes, vajas burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: kormi7


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokis-mandulás bomba » Mandulás-mazsolás sütemény » Áfonyás-mandulás keksz » Mandulás tofu
» Mélysütött mandulás csirke » Citromos-mandulás muffin » Mandulás kagyló » Mandulás tészta
» Mandulás kekszes finomság » Mandulás dara » Mandulás forralt bor » Egyszerű mandulás szelet
» Mandulás Zeller » Gyergyói mandulás patkó » Mandulás kifli » Mandulás mézes


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.