Tutireceptek.hu fejléc

.Marcipánkrémleves kesudióval recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 db kb. 15 cm-es marcipánrúd (lehet csokival bevont is)
7 dl tej
3 dl tejszín
tejszínspray
kb. 15 szem kesudió (nem sózott!)

Elkészítés:
A marcipánrudakat vékony szeletekre vágjuk. A tejjel felforraljuk, alaposan kevergetve. Amikor már langyos, hozzákeverjük a tejszínt, hűlni hagyjuk. Tálalás előtt jól átkeverjük. Amikor már tálakon van, tejszínhabbal díszítjük, durvára vágott kesudióval meghintjük a hab tetejét.


A receptet beküldte: csorieva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pulykaragu-leves » Nyírségi vadász gombócleves » Mandula leves » Tárkonyos pacal -leves
» Egres leves » Gyors fokhagymakrémleves » Birsalmaleves mazsolával » Tejleves
» Citromos-mézes szőlőleves » Karajba zárt csülök » Gyros pita tk. liszből » Gombapogácsa
» Burgonyagombóc leves 2. » Grastmas zumi (Lóhúsleves) » Boros körteleves » Mandulás édes tejleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.