Tutireceptek.hu fejléc

.Marcipánkrémleves kesudióval recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 db kb. 15 cm-es marcipánrúd (lehet csokival bevont is)
7 dl tej
3 dl tejszín
tejszínspray
kb. 15 szem kesudió (nem sózott!)

Elkészítés:
A marcipánrudakat vékony szeletekre vágjuk. A tejjel felforraljuk, alaposan kevergetve. Amikor már langyos, hozzákeverjük a tejszínt, hűlni hagyjuk. Tálalás előtt jól átkeverjük. Amikor már tálakon van, tejszínhabbal díszítjük, durvára vágott kesudióval meghintjük a hab tetejét.


A receptet beküldte: csorieva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Málnás barackleves » Zöldséges karfiolleves » Tzatziki fehérborecettel » Mexikói sajtkrémleves
» Tejszínes eperleves » Nátha ellen házilag » Sajtos cukkini karika » Töltött fasírttekercs
» Hideg kapros uborkaleves » Öregember táltos levese » Gombaleves krumpligombóccal » Bográcsgulyás (14 személyre)
» Joghurtos tejszínpuding » Zöldséges ínyenc tarja » Sajtos zöldségkrémleves » Kelkáposzta leves gazdagon


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.