Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

.Marcipánkrémleves kesudióval recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 db kb. 15 cm-es marcipánrúd (lehet csokival bevont is)
7 dl tej
3 dl tejszín
tejszínspray
kb. 15 szem kesudió (nem sózott!)

Elkészítés:
A marcipánrudakat vékony szeletekre vágjuk. A tejjel felforraljuk, alaposan kevergetve. Amikor már langyos, hozzákeverjük a tejszínt, hűlni hagyjuk. Tálalás előtt jól átkeverjük. Amikor már tálakon van, tejszínhabbal díszítjük, durvára vágott kesudióval meghintjük a hab tetejét.


A receptet beküldte: csorieva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mazsolás almaleves » Spárgakrém leves » Gombaleves Tamás módra » Részeges lencseleves
» Hideg kovászos uborka leves » Hagymás-dinnyés csirke » Túró kocka II. » Őszibarack leves
» Gombaleves Juca módra » Csupa-nyár leves pirítóssal » Hagyományos padlizsánkrém » Bakonyi pulykaleves
» Sárgarépakrém leves » Diétás brownie » Virslis lencseleves » Kínaikel krémleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.