Tutireceptek.hu fejléc

.Marcipánkrémleves kesudióval recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 db kb. 15 cm-es marcipánrúd (lehet csokival bevont is)
7 dl tej
3 dl tejszín
tejszínspray
kb. 15 szem kesudió (nem sózott!)

Elkészítés:
A marcipánrudakat vékony szeletekre vágjuk. A tejjel felforraljuk, alaposan kevergetve. Amikor már langyos, hozzákeverjük a tejszínt, hűlni hagyjuk. Tálalás előtt jól átkeverjük. Amikor már tálakon van, tejszínhabbal díszítjük, durvára vágott kesudióval meghintjük a hab tetejét.


A receptet beküldte: csorieva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós pulykaraguleves » Töltött-rántott sajt » Csorba maskent » Ritz Fizz
» Tejszínes metélt » Bajor májgombócleves » Téli sali » Toszkán bableves
» Zúzaleves » Tejszínes karfiolleves » Öreganyám levese » Lencseleves ...
» Áfonyás banánkrémleves » Gombaleves magyarosan » Sült-paradicsom leves » Sültbab leves


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.