Tutireceptek.hu fejléc

Marharagu aszalt sárgabarackkal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg marhacomb
20 dkg aszalt sárgabarack
3 dl natúr paradicsomszósz
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 teáskanál római kömény
1 teáskanál őrölt fahéj
petrezselyemzöld
olaj
bors


Elkészítés:
Az apró kockára vágott hagymát étolajon megpároljuk. Hozzáadjuk a felkockázott marhahúst, majd fahéjjal és római köménnyel fűszerezzük. 5 percig pároljuk, majd felöntjük a paradicsomlével és 1 dl vízzel. Sózzuk, borsozzuk, és lefedve, takaréklángon főzzük a húst a szaftban.

Fél óra múlva hozzáadjuk a felezett aszalt barackokat, és az egészet addig főzzük, amíg a hús megpuhul. Közben kevés vizet adunk hozzá, ha szükséges, hogy maradjon elég szaftja.

Tálalás előtt megszórjuk frissen vágott petrezselyemzölddel, végül párolt rizzsel kínálju


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Aszaltszilva leves » Aszalt szilvás rétes » Aszalt meggyes kókuszgolyó » Aszalt szilvás kacsacomb
» Aszaltszilvás pulykakuglóf » Aszalt szilvás falatok » Aszalt szilvás kalács » B1 vitamin sárgabarackkal
» Aszaltszilva-likőr » Aszalt szilvaleves » Aszaltszilvás húsgombóc » Aszalt szilvás húsgombócok
» Aszalt szilvás mákos bukta » Aszalt szilvás sonkaleves » Aszalt gyümölcsös keksz » Aszaltszilvaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.