Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Marinált mozzarella recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
30 dkg mozzarellasajt
1 evőkanál vörös bors
3-4 gerezd fokhagyma
4 evőkanál borecet
4 evőkanál olívaolaj
1-1 csokor friss oregánó és kakukkfű
1 kicsi uborka
1 kis fej radiccio saláta

Elkészítés:
A mozzarellát apró kockára vágjuk. A vörös borsot mozsárban durvára törjük, a fokhagymát összezúzzuk. A borecetet elkeverjük az olívaolajjal, hozzáadjuk a vörös borsot, a fokhagymát, a fölaprított oregánót és a kakukkfüvet. Az egészet a sajtkockákra öntjük, és egy órán át érleljük, közben néhányszor óvatosan átforgatjuk. Az uborkát a sajthoz hasonló nagyságúra daraboljuk és a marinált sajthoz, adjuk.
A radicciósalátát megmossuk, lecsöpögtetjük. A külső, nagyobb leveleket egymás mellé fektetjük és a marinált sajttal megtöltjük. A maradék apróbb leveleket vékonyra szeljük, és a tetejére szórjuk. Behűtve kínáljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mozzarellás saláta » Spenót Mozzarellahálóban » Paradicsomos mozzarella » Spanyol marinált gombák
» Mozzarellás hústekercs » Mozzarellás csirkemell » Hagymás mozzarellás csirke » Mozzarellás bulgursaláta
» Mozzarellás saláta 2 » Mozzarellás polenta » Mozzarellagolyó » Marinált paprika
» Marinált csirkecombok » Hagymás mozzarellás tészta » Pikáns csirkemáj pástétom » Kéksajtos krém


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.