Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Marseilles-i csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6-8 csirkecomb(felső vagy alsó az mindegy)
4 paradicsom
4 paprika
4 gerezd fokhagyma
1 mk oregano
só bors
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A combokat sózom borsozom, (bőr nélkül)majd fehéredésig sütöm.Félreteszem egy tányérra.A visszamaradt zsiradékba beleszelem a papradicsomot paprikát és beleteszem a zúzott fokhagymát és az oreganot.Aztán visszateszem bele a húsokat és szinig öntöm vízzel.
Ha szükséges főlés közben még ízesítem sóval borssal.
Egy jó szaftikás husit kapok belőle.
Tálalni hasábburgonyával vagy krokettel szoktam.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Tobzocska


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párizsi csirkemellből » Toledói töltött csirke » Pizzás csirke » Mustáros rakott csirkemell
» Pikáns csirkemell » Sajtos csirkefalatok » Ezersziget csirkesaláta » Hamis tortilla csirkével
» Borban párolt csirke » Mustáros, mézes csirkecomb » Tejszínes csirkemellfilé » Makaróni csirkehússal
» Lecsós csirkemell » Zöldborsós csirkemáj » Marinált csirkecombok » Csirkés-sonkás rizs


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.