Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Márványos kalács recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
4db tojás
20dkg cukor
1dl meleg víz
1dl étolaj
26dkg liszt
1 cs sütőpor

A felébe+2kanál meleg víz
2 kanál étolaj
2kanál kakaó

Krém:20 dkg vaj
20 dkg porcukor
4dl tej
1 cs.puncspuding
3cl rum
Máz:7 kanál kakaó
7 kanál cukor4 kanál tej
10 dkg vaj

Elkészítés:
A tojássárgágat kikeverjük a 20dkg cukorral,a meleg vízzel,hozzáadjuk az olajat,a felvert tojáshabot,és a sütőporral elkevert lisztet.Két részre osztjuk,az egyik feléhez hozzáadjuk a két kanál forró vizet,két kanál olajat,és a kakaót.Őzgerinc formákban megsütjük

Közben a megfőzött pudingot kikeverjük a porcukorral,és vajjal szokás szerint,a kisült piskótákat 2cm-es szeletekre vágjuk,és váltakozva,egy sárga,egy kakaós szeletet összetöltünk vele,majd a kakaós mázzal bevonjuk

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: salabakter


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cukrozott minikalácskák » Kürtős kalács » Kalácspuding » Kalács kenyérsütő gépben
» Pöti mézeskalácsa » Kalács és briós » Ostoros kalács » Gyümölcskalács
» Kakaós krémes kalács » Kalács U2 » Kürtős kalács parázson » Csokis kalács
» Mézeskalács muffin » Gyümölcsös kalács » Mini fonott kalácsok » Baby tészta (márványos)


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.