Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Márványsajtos burgonya krém leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg burgonya
2 szál zellerszár
5 dkg póréhagyma
1 dl tejszín
5 dkg márvány sajt

Elkészítés:
A burgonyát, a zellert és a póréhagymát nagyjából egyforma darabokra várjuk. Sós vízben feltesszük főni, és ha minden zöldség megfőtt, akkor az egészet összeturmixoljuk. Tejszínnel dúsítjuk, fehérborssal ízesítjük. Ha ezután túlságosan sűrű, 1 dl vízzel még fel lehet higítani. Tálaláskor morzsoljuk a forró leves közepére a márványsajtot. Nagyon finom.


A receptet beküldte: virgo

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fejtettbab leves » Pikáns leves » Áfonyás krémleves » Zöldséges árpa leves
» Frankfurti leves II. » Kínai fafü leves » Egzotikus lencseleves » Tojásos burgonya leves
» Hűsítő dinnyekrémleves » Rókagomba-krémleves » Húsleves húsgombóccal » Bugaci leves
» Krémes póréleves » Savanyú aprólékleves » Pikáns halleves » Hideg meggyleves mentával


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.