Tutireceptek.hu fejléc

Márványsajtos sörkorcsolya recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
25 dkg sütőmargarin
25 dkg liszt
25 dkg márványsajt
1 db tojás

Elkészítés:
A margarint, a lisztet és a lereszelt márványsajtot nagyon jól összedolgozzuk (20-25 percig), míg teljesen össze nem áll. Ezután a hűtőbe tesszük pihenni 2 órára. Utána ujjnyi vastagra nyújtjuk, és tetszés szerint formázzuk (rombusz, pogácsa, rudacska). A tetejét tojássárgájával megkenjük, és 180 fokon 20-25 percig világosbarnára sütjük. Aki szereti, sütés előtt sajttal is megszórhatja a tetejét.

Tanácsok:
Nagyon finom, kiadós rágcsálnivaló.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sörkorcsolya » Márványsajtos pulyka » Márványsajtos salátaöntet » Márványsajtos krém
» Márványsajtos csirkemell » Gombás-sonkás sörkorcsolya » Sonkás bundás kenyér » Juhtúrós sós sütemény
» Csavart sajtos » Zöldborsós palacsinta » Töltött kifli másképp » Chips mártogatóssal
» Szezámmagos rudacska » Málnalekváros bundáskenyér » Sajtos krémes » Mami pogácsája


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.