Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mazsolás-currys csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 nagy csirkemell,
16 dkg szárított sárgabarack,
2 kis fej hagyma,
1 csokor zöldpetrezselyem,
2 evőkanál mazsola,
2 dl tejszín,
4 dl csirkehúsleves,
4 teáskanál currypor,
só,
bors,
cayennebors,
kurkuma,
1 teáskanál étkezési keményítő.

Elkészítés:
A húst lefejtjük a csontról, majd kis darabokra vágjuk.
A sárgabarackot félbe vágjuk.
A hagymát,zöldpetrezselymet finomra vágjuk.
Egy edényben kevés olajat forrósítunk, megpirítjuk benne a húst.
Sóval, borssal fűszerezzük.
Hozzáadjuk a hagymát, együtt pirítjuk, majd fűszerezzük cayenneborssal, kurkumával és 2 teáákanál curryvel.
Felöntjük a tejszínnel elkevert húslevessel.
Hozzáadjuk a sárgabarackot és a mazsolát.
Lassú tűznél 10-15 percig főzzük.
Végül az étkezési keményítővel besűrítjük és hozzáadjuk a maradék curryt.
Tetejét megszórjuk a petrezselyemmel.
Párolt rizzsel körítjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rátott csirkemáj » Csirkeszárnyas egytál » Mogyorószószos csirkemell » Zöldséges csirkezúza
» Colában sült csirkeszárny » Krumplisaláta csirkemellel » Sörben sült csirkecomb 2 » Sajtos csirkemáj-rizottó
» Csípős csirkeragu » Brokkolis csirkemell » Kivis csirke » Zöldbabpüré csirkehússal
» Tejfölös csirkepörkölt » Csirkekuglóf » Csirkeragu sajttésztában » Kínai gombás csirkeleves


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.