Tutireceptek.hu fejléc

Mazsolás kalács puncsöntettel recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
100g mazsola tejben, rumaromában beáztatva

Fél szikkadt mazsolás kalács

8 dl tej
1 zacskó főzős puncsos pudingpor
6 ek cukor

Elkészítés:
A mazsolát előző este beáztatom tejbe, rumaromába.

6 lapos, de mélyített tányérra 1-1 vastagabb szelet kalácsot felkockázok.

A kissé módosított mennyiségekkel megadott alapanyagokból megfőzöm a pudingot, majd belekeverem a mazsolát Egyenletesen ráöntöm a kalácskockákra. Hagyom 2-3 órát szobahőmérsékleten, kissé be is szívja a kalács, a puding meg is dermed.

Tanácsok:
Nem éppen fogyókúrásoknak ajánlom, annál inkább édesszájú gyerekeknek.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Boci kalács » Mazsolás túrópuding » Mazsolás almatorta » Gyömbéres Kalács
» Mazsolás túrótorta » Mazsolás borleves » Karácsonyi mézeskalács » Gyors kalács
» Drezdai karácsonyi kalács » Mazsolás-citromos csirke » Német kalács » Koronás kelt kalács
» Csokis kalács » Mézeskalács likőr » Kétszinű kalács » Mézeskalács 100 db-os


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.