Tutireceptek.hu fejléc

Mazsolás sült pulykamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg pulykamell,
2 evőkanál mazsola,
3-4 db alma,
fahéj,
szegfűszeg,
só,
kakukkfű,
bors,
egy kis olaj a sütéshez .

Elkészítés:
A húst sóval, borssal, fahéjjal bedörzsöljük, felforrósított olajban minden oldalról megpirítjuk, ezután levesszük a tűzről, hozzátesszük a mazsolát, a megpucolt, felszeletelt almákat, a szegfűszeget, kakukkfüvet, és betesszük az előmelegített sütőbe.
Közepes lángon alufóliával lefedve puhára sütjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mazsolás hurka » Sajttal töltött pulykamell » Marika pulykamell tortája » Túrós-mazsolás szelet
» Göngyölt pulykamell » Mazsolás korong » Diós-mazsolás süti » Fetás-tejszínes pulykamell
» Pulykamell raclette » Mazsolás keksz 1 » Pulykamell sajtmártással » Búbos pulykamell
» Rádói pulykamell » töltött pulykamell » Mazsolás álom » Mazsolás-tejszínes harcsa


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.