Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mazsolás sült pulykamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg pulykamell,
2 evőkanál mazsola,
3-4 db alma,
fahéj,
szegfűszeg,
só,
kakukkfű,
bors,
egy kis olaj a sütéshez .

Elkészítés:
A húst sóval, borssal, fahéjjal bedörzsöljük, felforrósított olajban minden oldalról megpirítjuk, ezután levesszük a tűzről, hozzátesszük a mazsolát, a megpucolt, felszeletelt almákat, a szegfűszeget, kakukkfüvet, és betesszük az előmelegített sütőbe.
Közepes lángon alufóliával lefedve puhára sütjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos rakott pulykamell » Mazsolás túrókrém » Mazsolás túrós szelet » Magyaros Pulykamellragu
» Extra pulykamell » Mazsolás korong » Joghurtos pulykamell » Bajor pulykamell tekercs
» Lecsós pulykamell pörkölt » Mazsolás fogyikeksz 1. » Pulykamell Dubary módra » Pulykamellragu leves
» Magyaros pulykamell » Húsvéti töltött pulykamell » Mazsolás, diós fánk » Zöldborsós pulykamell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.