Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mazsolás töltött pulykamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg pulykamell,
10 dkg gomba,
2 tojás,
2 szikkadt zsemle,
2 dkg vaj,
mazsola,
5 dkg mandula,
só,
fehér bors,
tej,
1 leveskocka.

Elkészítés:
A pulykamellből 4 szeletet vágunk és vékonyra kiklopfoljuk. A zsemlét tejben áztatjuk, majd kicsavarjuk és hozzáadjuk a megmosott mazsolát, a lehéjazott, negyedekre vágott mandulát, a 2 tojást, sót, fehér borsot és megkeverjük. Vajon megfuttatjuk a szeletekre vágott gombát, majd hozzáadjuk a zsemlés masszát és jól összedolgozzuk, majd elosztjuk a pulykaszeleteken, melyeket összegöngyölünk és hústűvel megtűzünk. Vajon hirtelen megpirítjuk minden oldalát, majd felöntjük kevés levessel és lefedve puhára pároljuk. Kicsit pihentetjük, a hústűt kivesszük belőle, felszeleteljük.

Tanácsok:
Burgonyafánkkal, burgonyapürével és párolt aszalt szilvával tálalva nagyon finom.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mazsolás vanílialeves » Gombás-tejfölös pulykamell » Sajtos pulykamell rízzsel » Pikáns leves pulykamellből
» Szabolcsi töltött káposzta » Karácsonyi pulykamell » Töltött párnácskák » Töltött tarja
» Sajttal töltött virsli » Töltött sajtos kifli » Mazsolás rizspuding » Töltött bundáskenyér
» Töltött tok » Töltött lepény (Olcsó) » Sült töltött paprika » Finom töltött kifli


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.