Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Medvehagymás, fekete olajbogyós penne recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
25 dkg penne tészta
8-10 dkg fekete olajbogyó
15 dkg darált hús
jókora marék medvehagyma-levél
kb. 10 cm hosszú póréhagyma szár
Tabasco szósz
1 dl főzőtejszín
2-3 evőkanál étolaj

bors

Elkészítés:
A póréhagymát hosszában kettévágjuk, majd vékony szeletekre. Ugyanígy a medvehagyma-levelet és az olajbogyót is.
Az olajat felforrósítjuk, rádobjuk a darált húst, kicsit átsütjük, majd a pórét és az olajbogyót, végül a medvehagyma-levelet.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és a csípős íz eléréséhez megszórjuk egy kis Tabasco szósszal.
Ráöntjük a tejszínt, összeforraljuk, majd a közben kifőzött "al dente" pennére öntjük. Összekeverjük és tálaljuk.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spenótos-csirkés penne » Feketeerdő-rizsfelfújt » Medvehagymás falatkák » Medvehagymás burgonya
» Medvehagymás krumpli csoda » Ragus penne » Medvehagymás pogi » Medvehagymás-sajtos kifli
» Penne carbonara » Sajtos penne sonkával » Fekete-fehér muffin » Fokhagymás rakott penne
» Feketeerdő-desszert » Medvehagymás tojáskrém » Feketeerdei Meggytorta » Lúdláb feketekávéval


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.