Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Medvehagymával ízesített pisztráng recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
2 db 25-30 dkg-os pisztráng
4 szál medvehagyma + a díszítéshez
olaj a sütéshez

Panírozáshoz:
1 ek kukoricadara
1 tk rozsliszt
1 tk őrölt pirospaprika

bors ízlés szerint
citrom

Elkészítés:
A pisztrángot alaposan megmossuk, citromlével meglocsoljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd papírtörlőre helyezzük. A hasüregbe beleteszünk két-két szál medvehagymát, és a paprikás kukorica darába bepanírozzuk.
Teflon serpenyőben forró olajon készre sütjük. Amikor megsült, papírtörlőkendőre szedjük, és salátával, citrommal tálaljuk


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fenyőmagos sült pisztráng » Ízesített krumpli » Pisztráng mandulával sütve » Sóburokban sült pisztráng
» Mandulás pisztráng » Diétás pisztráng » Káposztás harcsa » Halászlé egyszerüen
» Mediterrán lazactatár » Tejszínes süllő » Dorozsmai molnárponty » Halfilé kakastaréjjal
» Morzsás lazaccsíkok » Tejben párolt hal » Szardellás hal » Narancsos lazac


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.