| Meggyes-grízes édesítőszeres élvezet sütés nélkül receptHozzávalók: 50 deka fejtett meggy 1 liter víz 20 szem édesítőszer 22 evőkanál búzadara 2 csomag csokis pudingpor 1 liter tej Elkészítés: A meggyet (a levével), 1 liter vízzel és a szemes edesitoszerrel felfőzzük, egészen addig, amíg a meggy teljesen puha nem lesz. Ezt követően hozzáadjuk a 22 evőkanál búzadarát, és néhány másodperc alatt összefőzzük. A forró masszát vizezett tálcára öntjük, amin egyenletesen eloszlatjuk, majd kihűtjük. A pudingport 6 szem edesitoszerrel megfozzuk az 1 liter tejjel,majd kicsit hűtjük, és a meggyes masszára kenjük. A receptet beküldte: Emy 35 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |