Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Meggyes-kakaós zabpuding recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
5 dl zsírszegény tej
10 dkg aprószemű zabpehely
2 dkg + 1 evőkanál cukrozatlan kakaópor
5 gr rumaroma
5 gr vanília aroma
édesítőszer
meggy (kimagozva)

Elkészítés:
1. Egy magasfalú műanyag dobozban összekeverjük a zabot a kakaóporral és az édesítőszerrel. Ráöntjük az aromákat és a tejet. Alaposan összekeverjük.

2. Mikróban kb. 5-10 perc alatt megfőzzük (2 percenként érdemes megkeverni). A plusz 1 evőkanál kakaóport még hozzákeverjük.

3. Pohárba rétegezzük a meggyet és a zabpudingot. Hidegen és melegen is tálalhatjuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Meggyes-kakaós süti » Tiramisu antiszalmonella! » Narancsos püspökkenyér » Meggyes tekercs
» Meggyes-pudingos » Flódni, ahogy mi készítjük » Szimba ostyaszelete » Diós cukros perec
» Hamis marcipán » Baileys szelet » Tiramisu falatok » József-torta
» Ferdinánd- tekercs » Andland Reszelt túrósa » Mikulás szelet » Lili kifli


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.