Tutireceptek.hu fejléc

Meggyes zabkása recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
# 6 teáskanál zabpehely
# 1,5 dl víz
# 1 dl kaukázusi kefir
# néhány szem magozott, negyedbe vágott meggy
# fahéj
# édesítő

Elkészítés:
Elkészítés: A zabpehelyre öntjük a vizet és megmelegítjük. Mikor már magába szívta a vizet, hozzáadjuk a kefirt, levesszük a tűzről. Hozzáadjuk az édesítőszert, a fahéjat és a meggyet.

Tanácsok:
Isteni vacsora, az íze a meggyes réteshez hasonlít, csak annál jóval kalóriaszegényebb. A zabkása nagyon jó az emésztésnek.


A receptet beküldte: Huncutpanna


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egyszerű meggyes » Meggyes-Pudingos Szelet » Meggyes-mákos palacsinta » Körtés zabkása
» Meggyes mákos pite » Meggyes-mákos sajttorta » Kavart meggyes szelet » Meggyes babapiskótás
» Meggyeskrémes » Meggyes muki » Meggyes kekszrúd » Meggyes, tejbedarás süti
» Nagyi meggyes pitéje » Túros-meggyes pite » Meggyes habos piskóta » Meggyes őzgerinc


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.