Tutireceptek.hu fejléc

Meggyleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1/2 kg meggy,
2 tojás,
2 kanál liszt,
só, cukor, fahéj, szegfűszeg.

Elkészítés:
A tojásfehérjét habbá verjük, beleszórjuk a lisztet, összekeverjük a cukorral elkevert sárgájával, majd lassan, állandó kevergetés mellett hozzáadjuk a forró meggylevest. Vigyázzunk, fordítva nem lehet, mert ha a lébe keverjük a tojást, akkor az csomós lesz!


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Meggyleves habgaluskával » Tejszínes meggyleves » Boros meggyleves » Mustáros meggyleves
» Az Én meggylevesem » Fahéjas meggyleves » Meggyleves X. » Meleg rumos meggyleves
» Hideg meggyleves mentával » Hideg-meggyleves » Meggyleves egyszerűen » Vörösboros meggyleves
» Meggyleves vörösboros » Francia sárgadinnye leves » Ragu-leves » Vargányás krumplileves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.