Tutireceptek.hu fejléc

Meggyleves fahéjjal es édesítőszerrel recept

Kategória:


Hozzávalók:
60 dkg meggy (magozott)
15 szem édesítőszer
3 evőkanál barna liszt
2 dl tejföl (zsíros)
1,5 liter víz

Elkészítés:
A vízben a meggyet az édesítőszerrel és a fahéjjal 5 percig főzzük.
Közben a 3 e.k. lisztet 1 deci tejben csomómentesre keverünk hozzáadjuk a tejföl és belekeverjük a meggyhez.
Állandó keverés mellet addig főzzük míg be nem sűrűsödik.
Hidegen találjuk.


A receptet beküldte: Emy 35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Meggyleves egyszerűen » Vörösboros meggyleves » Fahéjas meggyleves » Hideg meggyleves mentával
» Meggyleves habgaluskával » Cseresznyés pite fahéjjal » Tejszínes meggyleves » Meggyleves X.
» Meggyleves vörösboros » Boros meggyleves » Mustáros meggyleves » Az Én meggylevesem
» Meleg rumos meggyleves » Meggyleves » Hideg-meggyleves » Diabetikus almás szelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.