Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Megyeri halfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
50 dkg tonhal,
25 dkg csiperkegomba,
10 dkg gépsonka,
10 dkg reszelt sajt,
1 evőkanál zsemlemorzsa,
olaj,
só,
citromlé,
bors,
mustár.

Elkészítés:
A tonhalszeleteket vékonyan kikent tepsibe vagy jénai tálba fektetjük, tetejét megszórjuk sóval, borssal, és pár csepp citromlével.
Ezt követően a megtisztitott vékonyra szeletelt gombát az olajon megpárolom, majd a tonhalra halmozom a vékony csíkokra szeletelt gépsonkával együtt, ezután mustárral megkenem.
A sonka tetején egyenletesen elszórom az 1 evőkanálnyi zsemlemorzsát, és bőven meghintem reszelt sajttal.
Majd sütőben kb. 15 perc alatt készre sütöm.
(Egy kis levet fog engedni sütés közben, de azzal a szafttal meglocsolhatom a tetejét, így igazán ízletes lesz.)
Krumplipürével vagy párolt rizzsel tálalom. Igazán laktató ebéd!


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros, krumplis halfilé » Tejszínes sült halfilé » Brokkolis halfilé » Zöldséges tengeri halfilé
» Halfilé dinnyemártással » Fokhagymás tengeri halfilé » Gombás halfilé » Halfilével rakott krumpli
» Halfilé zödségesen » Zöldséges halfilé » Fokhagymás halfilé » Sajtos-gombás halfilé
» Szezámmagos halfilé » Pikáns halfilé » Sült halfilé sajtmártásban » Firenzei halfilé


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.