Tutireceptek.hu fejléc

Melegszendvicskrém parizerrel recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4 főre

25 dkg parizer (egyben vásárolva)
20 dkg reszelni való sajt
2 dl 20 %-os tejföl
1 tk mustár
1 ek majonéz
1 mk vegeta
2 db tojás

Elkészítés:
A tojásokat keményre főzzük, és miután lehűtöttük, megpucoljuk, apró kockákra vágjuk.
A parizert 3-4 mm-es kockákra felaprózzuk.
A tejfölt elkeverjük a mustárral és a majonézzel, valamint a vegetával.
A sajtot lereszeljük, 1/4 részét félretesszük, amivel a szendvicsek tetejét fogjuk megszórni.
Az összes hozzávalót jól összekeverjük és kb 4 mm vastagon ráhalmozzuk, rákenjük a kenyérszeletkékre, végül megszórjuk a félretett sajttal.
Előmelegített, forró sütőben 200 C°-on addig sütjük, míg a teteje szépen megpirul.

Tanácsok:
A massza előre elkészíthető. Amikor jönnek a vendégek csak a sütőt kell bemelegíteni és az előre felszelt kenyeret megkenni


A receptet beküldte: Bévi48


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns melegszendvicskrém » Melegszendvicskrém » Heni melegszendvicskréme » Újhagymás tonhalkrém
» Restis Ham And Eggs » Töpörtyűs ínyenc krém » Vinete » Krumplikrém pirítósra
» Avokádókrém sajtkrémmel » Sajtkrém fetával » Padlizsánkrém: » Hagymás toast
» Walesi kenyér » Kaviáros falatok » Krémsajt pástétom » Kapros túrókrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.