Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Melegszendvicskrém parizerrel recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4 főre

25 dkg parizer (egyben vásárolva)
20 dkg reszelni való sajt
2 dl 20 %-os tejföl
1 tk mustár
1 ek majonéz
1 mk vegeta
2 db tojás

Elkészítés:
A tojásokat keményre főzzük, és miután lehűtöttük, megpucoljuk, apró kockákra vágjuk.
A parizert 3-4 mm-es kockákra felaprózzuk.
A tejfölt elkeverjük a mustárral és a majonézzel, valamint a vegetával.
A sajtot lereszeljük, 1/4 részét félretesszük, amivel a szendvicsek tetejét fogjuk megszórni.
Az összes hozzávalót jól összekeverjük és kb 4 mm vastagon ráhalmozzuk, rákenjük a kenyérszeletkékre, végül megszórjuk a félretett sajttal.
Előmelegített, forró sütőben 200 C°-on addig sütjük, míg a teteje szépen megpirul.

Tanácsok:
A massza előre elkészíthető. Amikor jönnek a vendégek csak a sütőt kell bemelegíteni és az előre felszelt kenyeret megkenni


A receptet beküldte: Bévi48


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Melegszendvicskrém » Heni melegszendvicskréme » Pikáns melegszendvicskrém » Pizzaszendvics
» Tofus avokádókrém » Tojás zsemlében sütve » Hagymás toast » Hagymás camembert krém
» Májkrém háziasan » Rántott szendvics 2. » Pirítós » Rokfortos falatok
» Virslis buci » Májkrémes hagymasaláta » Különleges reggeli » Edes bundas


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.