Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mélysütött húsgolyók recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30 dkg finomra darált sertéshús
1 zöldhagyma
1 tojás
Olaj a mélysütéshez
1 kanál cherry
1 kanál kukoricaliszt
1 kígyóuborka
Friss cseresznye vagy cseresznyekompót

Elkészítés:
a darált húst összekeverjük a tojással, az apróra vágott zöldhagymával, majd a sherryvel és a kukoricaliszttel.
Az uborkát késsel viszonylag vékony csíkokra vágjuk átlósan.
A húsból diónyi gombócokat formálunk.
Fozés: a húsgolyókat az igen forró olajban kisütjük.
A félig egymásra helyezett uborkacsíkokkal körülrakjuk a tányért, cseresznyével díszítjük,
középen pedig gúlát emelünk a húsgolyókból.


A receptet beküldte: LoLiNa


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás húsgolyók » Königsbergi húsgolyók » Borsópörkölt húsgolyókkal » Thai húsgolyók
» Gyömbéres húsgolyók » Mélysütött mandulás csirke » Mediterrán húsgolyók » Húsgolyók zöldség ágyban
» Cipóban sült csülök » Spontán csirke (gyors) » Rakott tejfölös » Csülkös gulyás bográcsban
» Menemen, a török lecsó » Joghurtos párolt csirke » Tejszínes pulykaszárny » Paradicsomos húsgombócom


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.