Tutireceptek.hu fejléc

Mennyei mustáros-baconos-hagymás hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet kicsontozott karaj
mustár
3 fej vöröshagyma
10 dkg húsos bacon
2 dl tejföl

bors.

Elkészítés:
A kicsontozott és kiklopfolt bordaszeleteket sózom, borsozom, majd mindkét oldalát megkenem mustárral. Egy óráig érlelem hűvös helyen vagy hűtőben. A tepsit kikenem olajjal, majd belehelyezem a mustáros hússzeleteket.
Rárakom a sóval-borssal fűszerezett, felkarikázott vöröshagymát, a baconcsíkokat, és tejföllel lesimítom, amit szintén megszórok fűszerrel.
Fóliával letakart tepsiben körülbelül ötven percig sütöm.

Tanácsok:
Nagyon egyszerű étel, és a családunk meg fog őrülni, annyira finom! A legjobban passzoló köret hozzá a párolt rizs.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: jeryka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mennyei szelet » Mennyei manna » Mennyei piskótatekercs » Mennyei sali
» Mennyei mézes krémes » Mennyei villámsüti » Mennyei almás » Mennyei puncsos tekercs
» Mennyei banán » Mennyei, reggeli túrókrém » Mennyei csokitészta » Mennyei narancsos kuglóf
» Mennyei fantázia » Mennyei fantázia ( finom ) » Mennyei kakaós csiga » Mennyei sajtos rudacskák


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.