Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Metélőhagymás tészta gombaraguval recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
50 dkg vegyes gomba,
15 dkg újhagyma,
1 evőkanál margarin,
só, fehér bors,
2 dl főzőtejszín,
1 csomag gombalevespor,
30 dkg spagetti,
másfél csokor metélőhagyma

Elkészítés:
A gombát tisztítsd meg, és nagyságtól függően vágd félbe- vagy negyedekbe. Az új-hagymát szeleteld fel.

A gombát a margarinon pirítsd meg. Add hozzá az újhagymát, sóval, borssal fűszerezd. Önts rá 2,5 dl vizet és a tejszínt, forrald fel, és keverd bele a gombalevesport.

Gyenge tűzön kevergetve 5 percig főzd. A tésztát forrásban levő, bő, sós vízben főzd meg. A metélőhagymát néhány másodperccel a főzési idő letelte előtt tedd bele. A metélőhagymás tésztát szűrd le, és a gombaraguval tálald.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tarka tésztasaláta » Tejfölös rakott tészta » Füstölt sonkás tészta » Paradicsomos tészta
» Diós-sajtos tészta » Almás tészta » Csirkehúsos rakott tészta » Spárgatök sörtésztában
» Hagymás tejszínes tészta » Diós tészta(másképp) » Erezett tészta » Babos tészta
» Tekercsestészta leves » Házi tésztasaláta » Gyors bögrés pizzatészta » Éticsiga sörtésztában


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.