Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mexikói chilis csirke recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
- 1 kg csirke comb (filet)
- 1 tasak mexikói fűszer (Taco seasoning mix)
- 1 flakon ketchup
- 1 kukorica konzerv
- 1 vörös bab konzerv
- kb. 1/2 dl olaj
- kb. 1 dl víz

Elkészítés:
Egy tálban összekeverem a mexikói fűszert, az olajat, a vizet és a ketchup-ot. A konzervek levét leöntöm, majd a babot és kukoricát is a fűszeres masszához keverem. A csirkecombokat kevés olajon elősütöm, majd tűzálló tálba helyezem azokat egymás mellé. A fűszeres keveréket ráöntöm a húsokra, majd kb. 30 percig sütöm, amíg a hús teljesen megpuhul, 180-200 fokon.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: Gaabessz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Citromos-mézes csirke » Csirkemell cukkínivel » Tepsis tejszínes csirke » Azték csirkefalatok
» Borzas csirkemellfilé » Norbis almás csirkemáj » Répás, töltött csirkecomb » Nyakkendős csirkecomb
» Chilis bab (Vega) » Csirke papírban sütve » Csirkemáj sütőben » Csirkés tál
» Borsos csirkecomb » Chilis csokifalatok » Tejszínes chilis garnéla » Chilis rák


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.