Tutireceptek.hu fejléc

Mexikói csirkecomb (mikróban) recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkecomb
só, pirospaprika, 1 evőkanál olaj
1/2 kávéskanál gyömbér
4 gerezd fokhagyma összezúzva
2 nagy fej hagyma, aprítva
1 zöldpaprika, csíkokra vágva
40 dkg paradicsom, kis kockákra vágva
1 piros paradicsompaprika, csíkokra vágva
1 doboz szemes kukorica
rozmaring

Elkészítés:
A megmosott és szárazra törölt csirkecombokat besózzuk és fűszerezzük.
1 perc alatt felmelegítjük az olajat. Belerakjuk a hagymát és a fokhagymát, 2 percig fedetlenül pároljuk.
A hagymához keverjük a paprikákat, és a szemes kukoricát. Megfűszerezzük, közé teszünk néhány szál rozmaringot, és rátesszük a csirkecombokat. Szorosan lefedve 70%-os erősségen (350 W) 35 percig főzzük, közben kétszer megforgatjuk a húsokat.

Tanácsok:
Egy távoli ország ízeit és színeit élvezhetjük benne.

(Az időadatok 500 W-os teljesítményre vonatkoznak.)


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mexikói csirkesaláta » Mexikói tortillák » Marengói csirkecomb » Inyenc csirkecomb
» Gyors pipiszárny mikróban » Mexikói kukoricás lepény » Mexikói apróhús » Borzas csirkecomb
» Mexikói chilis csirke » Mexikói babos egytál » Titokban sült csirkecombok » Gyors csokisüti mikróban
» Sajtos csirkecomb » Szarvacska mexikói módra » Kávé mexikói módon » Grízes süti (mikróban)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.