Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mexikói pizzás csiga recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
6 személyre:

1 kg liszt
1/2 l tej
5 dkg élesztő
1 ek só
1 ek cukor
2 dl napraforgó olaj
1 tojás a kenéshez
1 doboz mexikói szendvicskrém
1 doboz pizza szendvicskrém
házi ketchup
10 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
1. Az élesztőt a tejben a cukorral felfuttatjuk, és a többi hozzávalóval hólyagosra dagasztjuk.

2. Letakarva meleg helyen kelesztjük, amikor megkelt, még egyszer jól átgyúrjuk, és 2 felé vágjuk a tésztát.

3. A cipókat kinyújtjuk külön ,mindegyiket megkenjük a mexikói krémmel és a pizza krémmel majd meglocsoljuk a ketchuppal .Majd megszórjuk a reszelt sajttal.

4. Feltekerjük és ujjnyi szeletekre vágjuk ,lapjával szorosan egymás mellé helyezzük a tepsire

5. Megkenjük sütés előtt felvert tojással,

6. Előmelegített sütőben sütjük 180 fokon 25-30 perc

7. Ebből 55-60 db csigánk lesz


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mexikói tepsis hús » Pizzás kifli » Kókuszos csiga » Pizzás csiga (update 1)
» Almás-mákos csiga » Pizzaszendvics » Ananászos csiga » Pizzás táska (paleo)
» Rakott mexikói » Gyors sajtkrémes csiga » Kelt fahéjas csiga » Habos csiga
» Kakaós-vaníliás csiga » Pizzáskifli » Pizzás, szezámmagos kifli » Vaníliás csiga


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.