Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mexikói sólet recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40 dkg darált marhahús
35 dkg száraz fehér bab
10 dkg füstölt szalonna
1 fej vöröshagyma
15 dkg sűrített paradicsom
só, chili, rozmaring, őrölt zeller. reszelt sajt.

Elkészítés:
A szalonnát apró kockákra vágjuk és kisütjük, megfonnyasztjuk rajta az apróra vágott hagymát, majd a darált húst kevergetve átsütjük rajta. Hozzáadjuk az előző este beáztatott babot leve nélkül, a paradicsompürét és megfűszerezzük. Felengedjük kevés vízzel, és nagyon lassú tűzön puhára főzzük. Ha szükséges, pótoljuk a vizet főzés közben. Kicsit hígabb lesz, mint a szokásos sólet. Tálalás előtt alaposan megszórjuk reszelt sajttal, és forró sütőben addig sütjük, amíg a sajt ráolvad.


A receptet beküldte: Dizzz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mexikói rakott tészta » Sólet ( amc recept) » Mexikói főzelék » Mexikoi gyors vacsora
» Mexikói vagdalt » Mexikói tortillák » Mexikói vitamin saláta » Kefires mexikói leves
» Sólet Ági módra » Mexikói pizzás csiga » Mexikói csirkemell » Mexikói tejberizs
» Mexikói halsaláta » Mexikói csirke » Mexikóis csirkepörkölt » Mexikói avokádósaláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.