Tutireceptek.hu fejléc

Mézes almás hab recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
5 nagy alma
3 szem szegfűszeg
2 ek akácméz
2 dl tej
1 tejszínhabpótló por

Elkészítés:
A mézet megpirítottam a szegfűszeggel együtt. Aztán beledobtam hámozva, kisebb szeletekre vágva az almát, ami pár perc alatt néhány kavarás mellett meg is puhult. Néhány cikk kell a díszítéshez a végén. A szegfűszeget eltávolítottam, aztán kézimixerrel elkavartam. A sűrű krémet hűtőbe tettem majd elkészítettem a habot előírás szerint.
Hamar kihűlt, akkor aztán a tejszínhabbal összekevertem, és tálalásnál fahéjat szórtam rá, meg a kimaradt almacikkekkel dekoráltam.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Villámgyors bögrés almás » Almás-boros borjúmáj » Almás-húsos káposztatál » Rakott almás-túrós
» Almás pite (nagy tepsihez) » Update 1 Almás csodapite » Lakodalmas leves » Mézes rúd
» Bögrés-almás sütemény » Almás tészta » Kavart almás nagyon finom » Glutén mentes almás süti
» Mézes puncs » Almás szottyos kifli » Mézes lapok » Mézes csirkemell


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.