Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mézes-mustáros pulykatokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
35 dkg pulykamellfilé
1 ek. mustár
1 ek. méz
3 ek. olaj
1 csemegeuborka
2,5 dl tej
1 tasak Knorr Carbonara Rafinéria

Elkészítés:
A pulykamellet vékony csíkokra vágjuk, enyhén sózzuk. A mustárt elkeverjük a mézzel és az olajjal, majd megforgatjuk benne a csíkokat.Kicsit állni hagyjuk, azután forró olajon aranybarnára pirítjuk, és hozzáadjuk a felkarikázott csemegeuborkát is. Felöntjük a tejjel elkevert Rafinériával, majd folyamatos kevergetés mellett felforraljuk, és kisebb lángon a hús megpuhulásáig főzzük. Párolt rizzsel tálaljuk.

Tanácsok:
2-3 adag.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: ritaati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes-mustáros tarja » Mézes-mustáros pulykamell » Mézes-mustáros pulyka » Zöldborsós pulykatokány
» Karfiolos pulykatokány » Mézes-mustáros csirkemell » Az igazi mézes-mustáros » Jamie Oliver után szabadon
» Göngyölt borjúszeletek. » Sörben párolt csirkemell » Tejben sült tarjaszelet » Ízletes fasírt
» Paradicsomos csirkemáj » Pácolt zsebes karaj » Gombás húscipó » Uborkás marhahús tásztával


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.