Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mézes-mustáros pulykatokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
35 dkg pulykamellfilé
1 ek. mustár
1 ek. méz
3 ek. olaj
1 csemegeuborka
2,5 dl tej
1 tasak Knorr Carbonara Rafinéria

Elkészítés:
A pulykamellet vékony csíkokra vágjuk, enyhén sózzuk. A mustárt elkeverjük a mézzel és az olajjal, majd megforgatjuk benne a csíkokat.Kicsit állni hagyjuk, azután forró olajon aranybarnára pirítjuk, és hozzáadjuk a felkarikázott csemegeuborkát is. Felöntjük a tejjel elkevert Rafinériával, majd folyamatos kevergetés mellett felforraljuk, és kisebb lángon a hús megpuhulásáig főzzük. Párolt rizzsel tálaljuk.

Tanácsok:
2-3 adag.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: ritaati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes-mustáros pulyka » Zöldborsós pulykatokány » Mézes-mustáros pulykamell » Mézes-mustáros csirkemell
» Az igazi mézes-mustáros » Karfiolos pulykatokány » Mézes-mustáros tarja » Bajor savanyú pecsenye
» Sült hús ananásszal » Fűszeres aprópecsenye » Tolnai sváb pecsenye » Mediterrán csirkemell
» Sajtos pulykamellfilé » Nyugdijas pecsenye » Sajtos csirkecomb » Ananászos csirketál


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.