Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mézes-narancsos csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50dkg csirkemellfilé
1dl frissen facsart narancslé
1evőkanál méz
1evőkanál őrölt fahéj
fél evőkanál gyömbérpor
2evőkanál olívaolaj
kevés só és bors

Elkészítés:
Összekeverjük egy mélyebb tűzálló üvegtálban a narancslevet az olajjal,a gyömbérrel,a mézzel és a fahéjjal.A csirkemelleket kicsit kiklopfoljuk,nagyon enyhén sózzuk és borsozzuk,majd narancsos keverékben hagyjuk pácolódni 1-2órát.Miután eleget állt,vékonyan reszeljük rá egy narancs sárga héját,majd előmelegített sötőben 180-200 fokon kb. háromnegyed óra alatt süssük készre.Másolás rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: moncsibaba100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörösboros csirke » Pikáns csirkeszárnyak » Baconszalonnás csirkemell » Narancsos csirkecombok
» Sóágyon sült csirkecomb » Könnyű ebéd csirkehúsból » Zsírban sült csirkemáj » Joghurtos Tandori csirke
» Csirkemáj baconban » Cukkinis csirkeszeletek » Csirkecomb római tálban » Sajtos csirke tésztával
» Csirkeragu metélttel » Mézes-narancsos csirkecomb » Grillezett csirke fajitas » Gyömbéres csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.