Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mézes-narancsos csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50dkg csirkemellfilé
1dl frissen facsart narancslé
1evőkanál méz
1evőkanál őrölt fahéj
fél evőkanál gyömbérpor
2evőkanál olívaolaj
kevés só és bors

Elkészítés:
Összekeverjük egy mélyebb tűzálló üvegtálban a narancslevet az olajjal,a gyömbérrel,a mézzel és a fahéjjal.A csirkemelleket kicsit kiklopfoljuk,nagyon enyhén sózzuk és borsozzuk,majd narancsos keverékben hagyjuk pácolódni 1-2órát.Miután eleget állt,vékonyan reszeljük rá egy narancs sárga héját,majd előmelegített sötőben 180-200 fokon kb. háromnegyed óra alatt süssük készre.Másolás rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: moncsibaba100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Magyaróvári csirkemell » Kínai illatos omlós csirke » Sörben sült csirkecomb 2 » Sárgarépás csirkeszárny
» Görög csirkecombok » Sajtos rakott csirkemell » Fetával töltött csirkemell » Csirkemájas tarisznya
» Csirkemájas metélt » Indiai fűszeres csirke » Meggyes csirke » Vietnami csirkesaláta
» Csirkemell á la Stik » Édes-savanyú csirkemell » Csirkés kenyérsaláta » Veronai csirke


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.