Tutireceptek.hu fejléc

Miccs recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg darált hús (sertés, marha és birka vegyesen)
50 dkg darált zsírszalonna
1 fej fokhagyma
2 teáskanál só
fél teáskanál bors
1 kávéskanál borsikafű
1 evőkanál szódabikarbóna
5 dl víz

Elkészítés:
A hozzávalókat egy nagy tálba tesszük, összedolgozzuk a fűszerekkel és a vízzel, 24 órára hűtőbe tesszük. Másnap vizes kanállal kb. 10 cm hosszú kolbászokat formázunk, és grillen megsütjük.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Miccspaszta » Finom csirkefalatok » Tejszínes csirkemell II. » Birkapörkölt Erzsi módra
» Hortobágyi hús » Sajtos húsnyárs » Parajos pulykamell » Egybesült fasírozott
» Sonkás-zsályás sertéskaraj » Kelkáposztás kolbász » Libamáj római tálban » Betyárkrumpli
» Bajor sült » Szárnyas aprópecsenye » Mézes csirkemell » Fokhagymás csirkemáj sütve


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.