Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Milánói húsos tekercs pennével recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg darált hús
1 cs milánói rafinéria
1 cs szeletelt bacon
1 tojás
15 dkg gomba
2,5 dl hideg víz
2 gerezd fokhagyma

őrőlt bors
15 dkg sajt

Elkészítés:
A darálthúshoz hozzáadom a reszelt fokhagymát, tojást, sót, borsot és összekeverem. Nyolc egyforma kis rudat formálok belőle és egy-egy szelet baconba betekerem.

Egy kis hőálló tálba lerakom és 180 fokos sütőben 10-15 percig sütöm.

A gombát felszeleteltem 2 kanál olajon megpároltam, hozzáadtam a milánói rafinériát, vízzel felöntöttem és 2-3 percig főztem, amíg besűrűsödött.

A sütőből kivett húsokra ráöntöttem, sajttal bőven megszórtam és visszatettem a sütőbe.

A kifőzött tésztával tálaltam.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsos Batyuk » Diós-zelleres haltekercsek » Banán tekercs » Kávékrémes piskótatekercs
» Tengerész tekercs » Baconos hústekercs » Húsos tészta osztrák módra » Húsos zöldségkocka
» Csirkehúsos burritos » Sajtos tekercs » Karajtekercs 2 » Húsos lángos
» Húsos krumplis tepsis » Gombás tekercsek » Bíborcsiga hústekercse » Csirkehúsos vitaminsaláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.