Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mismás leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg. burgonya
3-4 db.zöldoaoeika
2-3 szem érett paradicsom,
só.
1 evőkanál ételízesitő,
1 nagy fej vöröshagyma,
2-3 szem burgonya.
2 evőkanál étolaj,
1 püpozott evőkanál fűszerpaprika,
1 kiskanál őrölt feketebors,
20 dkg. metélt tészta,

Elkészítés:
A forró zsiradékon az apróra vágott vöröshagymát megpároljuk, s közben hozzáadjuk a felkarikázott paprikát is. s Ha félig megpárolódott sózzuk, borsozzuk, fűszerpaprikával megszórjuk, majd vizzel felengedjük. Belerakjuk a felkarikázott paradicsomot és a megtisztitott felszeletelt burgonyát is. Lassú tűzön főzzük, s véágol a metéltet is hozzáadjuk, Kélszre főzés előtt szükség szerint utánaízesítjük.

Tanácsok:
csipős paprika karikéákat is kínálhatunk hozzá tálaláskor. Bográcsban is megfőzhető, gyorsan elkészíthető étel.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: varbóc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gulyásleves (pörköltből) » Vörösboros szőlőleves » Vörösboros eperleves » Egyszerű paradicsomleves
» Marhahúsleves gazdagon » Málnaleves fagyival » Sajtleves -10 perc alatt » Galuskás-krumpli leves
» Tárkonyos borjúragu leves » Brokkolileves csirkemájjal » Egyszerű gyümölcsleves » Póréhagyma levesem
» Disznótoros májleves » Ribizlileves » Újhagymaleves » Kukorica leves Maris módra


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.