Tutireceptek.hu fejléc

Mititei - Húskolbászkák rostélyon recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg bárányhús
50 dkg marhahús
50 dkg sertéscomb
1 fej fokhagyma
2 teáskanál borsikafű
1 teáskanál szódabikarbóna
1 teáskanál szegfűszeg
1 teáskanál őrölt bors
2 teáskanál pirospaprika

Elkészítés:
A húsokat többször egymás után ledaráljuk, majd fűszerezzük. A fokhagymát összepréseljük, 4 evőkanál vizet adunk hozzá, és a húsokhoz öntjük. Összegyúrjuk, majd 4-5 órát állni hagyjuk a hűtőben. Ezután kolbászka formákat gyúrunk belőlük, és roston megsütjük őket. Ha nincs rostélyunk, akkor olajban süssük ki őket.

Tanácsok:
Végül mustárral, tormaszósszal, uborkával kínáljuk.



Az "Elkészítési idő"-ben nincs benne a hűtőben való érlelés ideje.

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mititei » Tejszínes csirkemell II. » Sajtos csirke » Gombás csirke másképpen
» Tengerész tekercs » Pikáns csirkemáj » Körtés csülök » Tepsiben sütött csirkecomb
» Pulykaragu » Sópáncélban sült csirke » Borjúmáj cukkínivel » Budapest szelet
» Húsvéti sonka » 100 éves brassói » Sajtos csirkemell » Vadas marha


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.