Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mogyorós halszeletek recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Tengeri halfilé(a lényeg, hogy szálkamentes legyen)
1csg.sós mogyoró,
zsemlemorzsa,
tojás,
liszt,
olaj,
2gerezd fokhagyma,
apróra vágott petrezselyemzöld,
izlés szerint só, bors.

Elkészítés:
A halat megsózzuk,és félretesszük.
A mogyorót diódarálón ledaráljuk,majd hozzákeverjük a zsemlemorzsához (1rész morzsa, 2 rész mogyoró )
beletesszük a zúzott fokhagymát és a petrezselymet, valamit a borsot.
Utána lisztbe tojásba,majd a mogyorós morzsába forgatjuk a halat, és bő forró olajban kisütjük.
Majonézes,vagy törtburgonya illik hozzá.

Tanácsok:
A panírt jól rá kell nyomni a halra.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: berta.magdolna


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Törtmogyorós csokitorta » Mogyorós piskóta kenyérkék » Mogyorós süti » Mogyorós almás
» Mogyorós csokigolyó » Mogyorós-mandulás őzgerinc » Csokis-mogyorós fatörzs » Mogyorós habcsók
» Berlini mogyorós süti » Mogyorós táska » Gyerek mogyorós » Mogyorós padlizsán
» Mogyorós szelet » Mogyorós csirke » Mogyorós burgonyasaláta » Mogyorós libamáj


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.