Tutireceptek.hu fejléc

Mogyorós piskóta kenyérkék recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
8 db tojás
8 ek cukor(6 ek szorbittal helyettesíthető))
10 ek liszt
1 cs sütőpor
3 ek olaj
5 ek darált, amerikai mogyoró(dió is jó)

Elkészítés:
A tojásokat a cukorral habosra keverjük. Bele az olaj,a sütőporral elkevert liszt.
Két őzgerinc formát vajazunk, lisztezünk,ebben sül.
Ha kihűlt két szeletet savanyú lekvárral össze ragasztunk, a tetejére csokimáz, színes szórócukor kerül.Tejszínhabbal fogyaszthatjuk.

Tanácsok:
Nálunk kemencében sült és som lekvárt használtam.
Képet a naplómba látsz róla.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: rolvisa


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Piskótás francia krémes » Mogyorós-csokis biscotti » Mogyorós cipócska » Málnás mikrós piskóta
» Babapiskótás krémes szelet » Eperkrém babapiskótával » Albert piskóta » Tuti piskóta
» Babapiskótás szelet » Sajtos kenyérkék » Mogyorós csemege » Rakott babapiskóta
» Különleges piskótás alagút » Csokoládés piskóta » Villám piskóta. » Mogyorós táska


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.