Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Moldvai gulyás recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg marhapacsni
1 nagy fej vöröshagyma
25 dkg savanyúkáposzta
10 dkg rizs
1 dl tejföl
1 gerezd fokhagyma
1 késhegynyi köménymag
1 evőkanál pirospaprika
1 evőkanálnyi zsír

bors

Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát a zsírban halványra pirítjuk,meghintjük pirospaprikával,hozzáadjuk az elkapart fokhagymát köménymagot megsózzuk és beletesszük a kis kockára vágott marhahúst.Feleresztjük 0.5l vízzel és fedő alatt majdnem puhára pároljuk.Ekkor hozzáadjuk a savanyú káposztát a rizstés feleresztjük annyi vízzel hogy jól ellepje,fedő alatt készre főzzük.Tálalás előtt belekeverjük a tejfölt.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sörös zöldséggulyás » Szászok gulyása » Szegedi csirkegulyás » Galyasági fűszeres gulyás
» Gulyásleves másképpen » Gulyásleves gombával. » Korhelygulyás » Hamis gulyás leves
» Csángó gulyás » Szarvasgulyás » Gulyásleves (pörköltből) » Marhagulyás csipetkével
» Pásztorgulyás » Gulyáskrémes-túrós pogácsa » Paleo gulyásleves » Babgulyás


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.