Tutireceptek.hu fejléc

Mortadella-tekercs recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
mortadella
krumpli
tojás
tej
parmezán
bazsalikom
paradicsompüré


Elkészítés:
200 g krumplit héjában megfõzünk, megtisztítjuk és megtörjük. Két kanálnyi parmezánt adunk hozza és pár apróra vágott bazsalikomlevelet (lehetõleg frisset). Fûszerezzük, 2 evõkanál paradicsompürét adunk hozza és egy pohár meleg tejet. A keveréket 7-8 közepes vastagságú mortadellára helyezzük, összegöngyöljük és fapálcikával rögzítjük. Egy lábosba 4 evõkanál paradicsompürét teszünk, 20-25 percig sütõben pároljuk.


A receptet beküldte: tigirl18


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Minek nevezzelek » Sajtos lepény sonkával töltve » Pékpecsenye » Darálthúsos rakott zöldbab
» Rántott gomba töltve » Legényfogó talpas krumpli » Pecsenyekacsamáj » Csillagtök töltve
» Szezámmagos szűzpecsenye » Sztrapacska2 » Diétás rakottkrumpli. » Sajtos-gombás rakott hús
» Kusz-kuszos birka egytálétel » Pacalos káposzta » Tojásos krumpli » Babos hús csípősen


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.