Tutireceptek.hu fejléc

Mustármártás recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
3 dkg vaj
3 dkg liszt
2 dl fehér bor
4 kikanál mustár

cukor

Elkészítés:
A vajból lisztből világos rántást készítünk felöntjük a borral pár percig forraljuk majd hülni hagyjuk.Ha kihűlt belekeverjük a mustárt ízesítjük sóval cukorral.
Sült húsokhoz kiiváló!


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karaj mustármártásban » Olasz mustármártás » Spagetti mustármártással » Csirkecomb mustármártásban
» Harcsa mustármártással » Tőkehal mustármártással » Mustármártás ínyenceknek » Tojásos madársaláta
» Tofunézes vegasali » Gombás kínaikel saláta » Diós almasaláta másképp » Tandorias csirkesaláta
» Bence féle para saláta » Gyumolcssalata » Tokaji mártás » Saláta gazdagon


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.