Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mustármártás recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
3 dkg vaj
3 dkg liszt
2 dl fehér bor
4 kikanál mustár

cukor

Elkészítés:
A vajból lisztből világos rántást készítünk felöntjük a borral pár percig forraljuk majd hülni hagyjuk.Ha kihűlt belekeverjük a mustárt ízesítjük sóval cukorral.
Sült húsokhoz kiiváló!


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkecomb mustármártásban » Karaj mustármártásban » Harcsa mustármártással » Tőkehal mustármártással
» Spagetti mustármártással » Mustármártás ínyenceknek » Olasz mustármártás » Mediterrán csirkesaláta
» Rakott gombás saláta » Feta -tonhal saláta » Meleg babsaláta » Karácsonyi gyümölcs saláta
» Káposztás vitamin saláta » Dzsingisz Kán salátája » Keréktészta saláta » Joghurtos gyümölcssaláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.