Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros ananászsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 nagy doboz ananászbefõtt, 2 dl tejföl, 1 evõkanál mustár (aki szereti a csípõset, nyugodtan tegyen belõle), 1 csokor zöldhagyma, zöld szárával együtt, fél citrom leve, 1 mokkáskanál gyömbérpor, só és õrölt fehér bors ízlés szerint.

Elkészítés:
Az ananászkonzervet levétõl leszûröm. A gyümölcsöt apróra vágom. A tejfölbe belekeverem a citromlevet és a mustárt. Sóval, gyömbérporral és borssal ízesítem, majd hozzáadom a megtisztított és nagyon vékony karikákra aprított zöldhagymát, zöldjével együtt. Egy-két evõkanál ananászlével elkeverem, végül beleöntöm a gyümölcsöt is. Jól összekeverem és befedve legalább fél napra beteszem a hûtõszekrénybe. (Ha véletlenül sikerül friss ananászt vásárolnom, akkor pontosan ugyanígy készítem a salátát. Egy egész közepes méretû ananász megtisztítva körülbelül 2 kisebb doboz konzervgyümölcs mennyiségének felel meg.)


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros husi » Mustáros hús bundában » Fokhagymás-mustáros tarja » Mustáros uborkamártás
» Tejfölös mustáros pecsenye » Tejfölös-mustáros cukkini » Mustáros hal 90naposra » Mustáros karajpecsenye
» Mustáros csirkecomb » Mustáros kéregben sült hal » Mustáros lencsesaláta » Mustáros hagymás tarja
» Mustáros, mézes csirkecomb » Mustáros rakott csirkemell » Mustáros tepsis tarja » Mézes mustáros hús


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.