Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros ananászsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 nagy doboz ananászbefõtt, 2 dl tejföl, 1 evõkanál mustár (aki szereti a csípõset, nyugodtan tegyen belõle), 1 csokor zöldhagyma, zöld szárával együtt, fél citrom leve, 1 mokkáskanál gyömbérpor, só és õrölt fehér bors ízlés szerint.

Elkészítés:
Az ananászkonzervet levétõl leszûröm. A gyümölcsöt apróra vágom. A tejfölbe belekeverem a citromlevet és a mustárt. Sóval, gyömbérporral és borssal ízesítem, majd hozzáadom a megtisztított és nagyon vékony karikákra aprított zöldhagymát, zöldjével együtt. Egy-két evõkanál ananászlével elkeverem, végül beleöntöm a gyümölcsöt is. Jól összekeverem és befedve legalább fél napra beteszem a hûtõszekrénybe. (Ha véletlenül sikerül friss ananászt vásárolnom, akkor pontosan ugyanígy készítem a salátát. Egy egész közepes méretû ananász megtisztítva körülbelül 2 kisebb doboz konzervgyümölcs mennyiségének felel meg.)


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros-szezámos pogácsa » Mustáros kacsamáj » Mustáros tepsis csirkemell » Mustáros tepsis tarja
» Mustáros sertés szelet » Mustáros zöldbab » Mustáros-tejfölös karaj » Mustáros hús
» Mustáros kéregben sült hal » Mustáros cukkini » Mustáros tonhal » Mustáros lencsesaláta
» Mustáros-tejfölös csirke » Mézes, mustáros saláta » Rakott mustáros hús » Spárgás-mustáros marhasült


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.